Noul Hyundai Veloster are o usa pe partea soferului si doua pe partea pasagerului. Nu prea gasesti asa ceva la masinile de astazi!

A debutat la Detroit si clar avem ce sa discutam despre el. Hyundai Veloster se vrea un fel de urmas neconventional al Coupe-ului, dar vine cu o filosofie complet diferita.

Masina se vrea una accesibila (va costa cam 17.000 de dolari in America), dar ofera multa inovatie pentru acesti bani. S-o luam cu inceputul. Veloster este un coupe/hatchback sportiv, care vine cu un design asimetric. Masina are o singura portiera pe partea soferului, dar doua portiere pe partea pasagerului. Portiera din spate este destul de ingusta si are clanta disimulata in montantul spate pentru a nu altera imaginea de coupe. Nu prea gasesti o asemenea asimetrie la alti constructori, iar Hyundai mizeaza pe acest element, in primul rand unul practic, pentru ca permite accesul lejer la locurile din spate.

Designul este unul sportiv, dar in vreme ce nu am neaparat probleme cu partea din fata, spatele nu stiu inca daca-mi place sau nu. Din poze parca... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.