Noul Passat este altfel pentru americani. Mai mare si cu spatele redesenat, aproape ca arata putin mai bine decat versiunea europeana!

Volkswagen a ales Salonul Auto de la Detroit pentru a prezenta versiunea americana a noului Passat. Desi partea frontala este identica cu cea a modelului european, Passat-ul american difera in mai multe privinte, pentru ca fost adaptat, mai mult decat oricand, cerintelor americanilor.

Nu va asteptati probabil ca VW sa opereze modificaari importante doar pentru piata americana. Dar nemtii o fac, pentru ca au un plan ambitios. Spun ca, in 23 de ani, au vandut 700.000 de modele Passat in America, iar acum, in urmatorii 7 ani, vor sa vanda 1 milion de Passat-uri.

Cum am spus, partea frontala arata la fel cu cea a modelului european. Nu si spatele, care difera mult. Stopurile au o alta forma, iar portbagajul are adancitura pentru plasarea numarului de inmatriculare, nu spoilerul, ca la versiunea europeana. Stopurile, ba chiat intregul spate al modelului american arata mult mai bine decat in cazul modelului de la noi. La versiunea pentru America, stopurile noului Passat seamana destul de mult cu cele ale actualei generatii BMW, inainte de facelift.
Si exista diferente mai mari de atat!

In versiunea pentru America, VW Passat este cu 99 mm mai lung si... citeste articolul integral pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.