Noul Fiat Freemont este un american deghizat, ofera 7 locuri si este ideal pentru vacante cu prietenii si familia.

Dupa ce v-am anuntat ca Dodge Journey va deveni Fiat Freemont in Europa, iata si miscarea oficiala. Fiat a prezentat astazi modelul Freemont, adica un Dodge Journey cosmetizat, cu sigla Fiat.

Fiat Freemont nu are decat grila frontala si spoilerul fata putin modificat, in rest este un Dodge Journey de la cap la coada, cu diferenta ca a fost inserata sigla Fiat.

Fiat Freemont este primul produs al aliantei Fiat – Chrysler care a fost adaptat pentru Europa si urmaza si altele. Americanul Freemont inlocuieste in gama Fiat monovolumul Ulysse.

Noul Freemont vine doar in versiune cu 7 locuri, iar accesul la ultimul rand de scaune promite sa fie extrem de usor, datorita portierelor care se deschid la 90 de grade. De asemenea, ultimul rand de scaune poate fi pliat in podea, pentru o capacitate de incarcare mai mare.

Deocamdata, Fiat nu a prezentat poze de interior, dar nu ma astept la diferente majore fata de americanul Dodge Journey. In schimb, italienii ne spun ce motoare vor fi disponibile pentru Freemont. In nici un caz cele pentru... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.