Mercedes a aratat liniile celei mai puternice versiuni C-Klasse, modelul C 63 AMG, ak carui motor a rams unul cu cilinedree... americana.

La finalului anului trecut, Mercedes a prezentat un facelift de efect pentru modelul C-Klasse. Acum a venit randul celei mai puternice versiuni, C 63 AMG, sa fie prezentata oficial. Evident, datorita modificarilor estetice este unul dintre cele mai atractive Mercedes-uri supersport.

Nimic notabil in privinta designului, are acelasi linii ale faceliftului prezentat acum o luna, dar spoilerul fata a fost modificat, iar proiectoarele clasice au fost inlocuite cu linii de LED-uri, artificiu adoptat deja la scara mare de producatorii de masini premium. Cateva mici modificari au aparut si la partea din spate, dar nimic care sa merite mentionat.

Motorul a rams acelasi, un V8 de 6,2 litri, aspirat.
Una dintre putinele ocazii in care mai puteti cumpara un motor atat de... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.