Complet negru, mai bine echipat si mai puternic, Porsche Boxster S Black Edition este doar pentru cei carora le plac masinile speciale.

Mie chiar imi plac editiile speciale. Cum nu sunt adeptul tuningului, decat daca este facut de un tuner foarte cunoscut si arata foarte cu bun gust, editiile speciale mi se par ceva deosebit. Bine… si aici putem discuta. Nu ma refer la masinile in cazul carora editia speciala presupune un sticker stupid si cateva echipamente in plus.

Ma refer la ceva de genul Porsche Boxster S Black Edition, masina pe care o puteti vedea mai jos, in galeria foto. Asta e ceva cu adevarat special, in opinia mea.
Masina va fi produsa in 987 de exemplare si – cum ii spune si numele – este complet neagra. Eu am o slabiciune pentru negru, una pentru Porsche si, cand vad masina pana si cu jante si evacuari negre, mi-as dori niste zeci de mii de euro. Mai precis... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.