Dinamic, destinat in special tinerilor cu pretentii de imagine, noul Mercedes C-Klasse Coupe rivalizeaza direct cu BMW Seria 3 Coupe.

Mercedes rearanjeaza gama in modul clasic si vine cu un nou coupe pe baza modelului C-Klasse. O masina care arata foarte bine, cred eu si care le lipseaza celor de la Mercedes, pentru ca, pana acum, nu aveau o alternativa directa pentru Seria 3 Coupe de la BMW.

Partea frontala a noului model este cea a recentului facelift operat berlinei C-Klasse si am stabilit deja ca designul este unul foarte inspirat. Spatele insa, cu stopuri preluate de la berlina C-Klasse, arata mai sportiv, mai dinamic, prin prisma liniei laterale si a gemurilor spate inaltate putin la extremitatile posterioare.

Practic, Mercedes n-a inovat nimic, a facut o transformare natura a unei berline in coupe, dar a facut-o exact cum trebuie, elegant, dinamic, frumos.

Nemtii anunta 3 motoare pe benzina si doua diesel-uri pentru noul C-Klasse Coupe, toate propulsoarele fiind echipate, in serie, cu sistem Stop/Start si certificate BlueEfficiency.
Baza motorizarilor pe benzina o reprezinta propulsorul de 1,8 litri, in versiune de... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.