Noul VW Golf cabrio propune un soft top actionat automat, urmand sa fie o alternativa mai ieftina la cabrio coupe-ul Eos.

Se stia ca va veni, asa ca iata-l! Noul VW Golf cabrio, un model despre care va intrebati deja ce cauta in gama nemtilor atata vreme cat exista deja Eos.

Nu-i nimic ciudat, noul Golf cabrio urmand sa fie solutia mai ieftina daca vreti o decapotabila de la Volkswagen. In vreme ce EOS este oferit doar cu hardtop retractabil, Golf cabrio mizeaza pe solutia traditionala, soft top retractabil automat. Nemtii se lauda cu un timp de deschidere a plafonului de doar 9,5 secunde, procesul fiind complet automat si bazat pe un sistem hidraulic. Capotarea/decapotarea se poate face si in mers, la viteze de pana in 30 km/h.

Noul VW Golf cabrio este bazat pe versiunea cu 3 usi a hatchback-ului Golf
, iar daca va uitati rapid peste partea frontala, vedeti ca seamana perfect... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.