Dupa 10 ani de productie, Lamborggini Murcielago iese la pensie si lasa locul unui alt bolid - noul Lamborghini Aventador LP 700-4!

In sfarsit (!) dupa o campanie de teasing absolut enervanta, Lamborghini vine cu infomatii si poze oficiale cu noul Aventador LP 700-4, supercarul care inlocuieste modelul Murcielago.

Da, numele oficial este Aventador, acesta fiind – asa cum ne asteptam de la Lamborghini – numele un taur foarte curajos, care a luptat in corida spaniola in 1993.

Noul Lamborghini Aventador LP 700-4 arata exact asa cum mi-l imaginam, ba chiar putin mai bine. Da, pastreaza ideea lui Murcielago, dar o duce la un cu totul alt nivel. N-ai cum sa spui ca nu-ti place masina asta. E extrema, are atat de multe unghiuri incat te apuca ameteala, dar arata bine. Joasa (1,136 metri), lata (2,030 metri), cu linii dure, e clar ca va impresiona. E in ideea Lamborghini, va fi un OZN in orice context si companie va aparea, mult timp de acum incolo.

Uitati-va cat de compacta este, cate linii are mai ales in partea din spate, ce prize de aer uriase sunt pe laterale, in fata rotilor spate! Stopurile sunt cat se poate de high tech, asemanatoare cu cele de la Reventon, sub forma unor sageti subtiri. Sub ele sunt niste difuzoare... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.