BMW ne arata noua generatie Seria 6 Coupe, un model extrem de elegant, cu performante mult mai bune decat pana acum.

BMW a prezentat primele poze (o multime!) cu noul BMW Seria 6 Coupe. Stiu, aveti impresia ca stiti masina asta, dar nu e asa. Sunt primele poze oficiale cu Seria 6 Coupe.

Insa, aveti impresia ca o stiti pentru ca BMW a aratat anul trecut Seria 6 Cabrio, dar si Seria 6 Coupe concept. Asa cum vedeti, conceptul de anul trecut este aproape identic cu modelul de serie prezentat in acest weekend, dar stiam asta deja.
Ca urmare, masina nu e chiar o surpriza, dar e cu atat mai frumoasa cu cat o vedem in poze reale, de strada, nu pe un fundal oarecare. Si arata mai bine in realitate, chiar foarte bine in rosul asta.

Constructorul german atrage atentia ca noul Seria 6 Coupe are lungimea si ampatamentul cu 75 mm mai mari decat modelul anterior, latimea este cu 39 mm mai mare, in vreme ce inaltimea este cu 5 mm mai mica. Ati vazut deja ca interiorul este exact cel de la concept, o bijuterie de habitaclu, pe care abia astept sa-l incerc.

La debut, doua motoare, ambele pe benzina, desi e clar ca va urma si cel putin un diesel. Modelul de baza este BMW 640i Coupe, echipat cu propulsorul... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.