Mercedes n-a vrut sa dezvaluie chiar tot la Salonul Auto de la Geneva, in prima zi a lunii martie. Atunci, nemtii au prezentat noul C-Klasse Coupe, versiune ceruta oarecum de multi ani, un coupe simplu, frumos, dinamic, pe baza lui C-Klasse berlina.

Dar mai este o supriza si ea a fost dezvaluita ieri.
Versiunea AMG a coupe-ului C-Klasse, numita, evident, C 63 AMG coupe. Vorbim de concurentul direct (si pana acum lipsa) al lui M3 Coupe.

Da, C 63 AMG coupe arata chiar bine, mie imi place, la fel de mult cum imi place C-Klasse dupa facelift. Este un coupe serios, agresiv, rece, cu farurile si grila afisate in negru, la fel si jantele.

Desi Mercedes, de fapt, AMG, are un nou motor V8 turbo, de 5,5 litri, pentru C-Klasse coupe este prea tarziu. Masina ramane cu un V8 aspirat, de 6,2 litri, care produce 457 CP si 600 Nm. Valori bune, acelasi ca la versiunea C 63 AMG berlina. Puterea maxima este cu 37 CP mai mare decat la actualul BMW M3. La fel de adevarat este insa ca.. citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.