Prima berlina Porsche, Panamera, are acum o versiune atat de rapida, incat poate concura cu cele mai performante masini supersport! Acceleratie de avion!

Cam asta este noul Porsche Panamera Turbo S. Un fel de avion privat, scump, puternic, exclusivist si… foarte-foarte rapid. Vorbim despre cel mai puternic model Panamera. Si, evident, cel mai scump.

Pana acum, cel mai puternic model a fost Panamera Turbo. V8 de 4,8 litri, biturbo, 500 CP si 700 Nm. Teoretic, n-ai nici un motiv sa vrei mai mult. Dar in lumea modelelor exclusiviste nu exista niciodata suficient. Asa ca Porsche a adaugat particula “S” care echivaleaza cu 50 CP si 50 Nm in plus.

Asadar, Porsche Panamera Turbo S are acelasi motor V8 de 4,8 litri, biturbo, dar cateva modificari de electronica si la nivelul turbinelor au facut ca puterea maxima sa ajunga... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.