BMW a aratat astazi cea mai excentrica creatie a sa din ultimul timp. Noul BMW M3 pick-up va deveni, cu siguranta, o masina de colectie. Una foarte rapida!

BMW a ajuns la un asemenea nivel, incat isi permite extravagante. E adevarat, probabil nu va gasi clienti pentru masina pe care o vedeti mai jos, dar constructorul bavarez este in pozitia in care sa suporte costurile de dezvoltare fara a avea pretentia sa le recupereze din vanzari.

Fara inhibitii, BMW a dezvoltat cel mai rapid pickup din lume, noul M3 pickup.
Modelul vine cu acelasi design pentru partea frontala, dar cu un spate incredibil de exotic, avand in vedere ca bavarezii sunt la primul lor pickup pe un model M.

Noul BMW M3 pick-up pastreaza propulsorul V8 de 4 litri si 420 CP, dar ramane cu doua locuri si o capacitate de incarcare a benei de 450 kg. Ba chiar va fi si mai rapid pentru ca a pierdut cateva zeci de kilograme in urma tranformarii in pickup. Nemtii spun ca bena, captusita cu aluminiu, este foarte utila pentru transportul... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.