Audi a prezentat cel mai mic si mai ieftin SUV al sau, noul Audi Q3. Modelul este un concurent direct pentru BMW X1.

Nu putea dura prea mult, nu? Daca BMW a avut tupeul sa vina cu X1, cum putea Audi sa stea departe si sa nu ofere un concurent? Iata-l, se numeste Q3 si arata… ca orice SUV Audi. Doar ca este cel mai mic SUV Audi.

Noul Audi Q3 are putin peste 4 metri (4,39 m) si vine cu un design inspirat puternic dupa fratele mai mare, Q5, si modelul A1. De fapt, Audi Q3 poate fi confundat lejer cu mai marele Q5, singura diferenta fiind la nivelul farurilor. In rest, aproape aceeasi grila, daca nu cunosti bine masinile si nu esti atent la dimensiuni, le-ai putea confunda rapid. Dar Audi s-a obisnuit sa faca asta in ultimii ani, nu doar la nivelul celor 3 SUV-uri din gama. Observati spatele, aici s-a folosit ca sursa de inspiratie partea posterioara a micului Audi A1.

Oricum, n-as putea spune ca Audi Q3 nu arata bine. Nimeni nu spune ca Audi-urile nu arata bine, doar ca prea seamana... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.