Volkswagen prezinat noua generatie a modelului Beetle. Una obligatoriu de vazut daca esti pasionat de trenduri si moda!
Acum cateva minute Volkswagen a prezentat a doua generatie Beetle moderna. Un model asteptat, de la care Volkswagen are multe asteptari si care arata chiar bine. La o prima privire ai zice ca este un facelift al generatiei anterioare, dar la nivelul detaliilor este o masina noua, cu aceeasi personalitate generala, doar ca mult actualizata si mult mai atractiva.

Partea frontala seamana mult cu cea a generatiei anterioare
, dar farurile sunt mai moderne, cu deja obligatoria linie de LED-uri si cu un spoiler modificat serios. Spatele vine cu modificari subtile, adica ale stopuri, mult mai moderne si un eleron vintage, care sta foarte bine acolo, desi la prima vedere pare usor fortat.

Ideea este urmatoarea
– Volkswagen si-a facut un obicei din a prezenta modele noi (generartii noi) care par doar un facelift mai amplu al celor vechi. Teoretic, asa este si in cazul noului Beetle, dar, cumva, masina reuseste sa... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.