Jeep a prezentat cel mai rapid model oficial al sau din toate timpurile. Un Grand Cherokee al carui consum este mai bine sa nu-l stim.

Americanii de la Chrysler au venit la New York cu cele mai impresionante masini create de departamentul SRT. Despre Chrysler 300 SRT8 v-am spus deja, acum sa vedem noul Jeep Grand Cherokee SRT8, model care castiga astfel titlul de “cel mai rapid Jeep creat vreodata”.

Monstrul este exact pe gustul americanilor, adica lipsa totala de discretie, putere cat cuprinde, un V8 care in Europa s-ar pune pe camioane, si un milion de sisteme de siguranta si confort. Desigur, sunt prezente si performantele sport, cifre impresionante, aproape la nivelul unui BMW M3, obtinute insa cu un consum de benzina pe care americanii s-au rusinat deocamdata sa-l dezvaluie.

Dealtfel, propulsorul este acelasi de pe Chrysler 300 SRT8, adica un V8 de... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.