Volkswagen incita iar fanii modelului Golf GTI cu o noua editie aniversara. Mai potenta si personalizata.

Avand in vedere ca Golf-ul GTI are poate cei mai multi fani din lume, comparativ cu alte hothatch-uri, cei de la Volkswagen sunt obligati sa aiba grija sa-i pastreze. Asa ca le ofera din cand in cand cate un model special, de obicei prezentat la mega intalnirea fanilor GTI, anuala, de la Wörthersee.

Anul acesta se implinesc 35 de ani de cand a debutat prima generatie Golf GTI, model considerat “intemeietorul” horthatch-urilor, la fel cum Golf-ul normal este considerat intemeietorul clasei compacte. Bineinteles, Volkswagen nu si-a permis sa trateze usor acest eveniment, asa ca ne prezinta “omagiul” – un Golf GTI special, mai puternic.

Modelul se numeste Golf GTI “Edition 35″, usor de inteles de ce. Partea buna este ca acest “35″ se regaseste si sub capota. Motorul... citeste articolul integral pe Motorstory (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.