Audi ne arata si versiunea brea a noului Audi A6. Desigur, noul Audi A6 Avant vine cu spatiu la discretie si lux fara compromisuri.

Dupa ce a prezentat un nou A6 berlina al carui design pare doar o versiune la scara mai mare a celorlalte modele din gama, Audi ne arata acum versiunea A6 Avant. Break-ul de clasa mare destinat familistilor obsedati de spatiu dar si de imagine. Celor nu neaparat tineri care pot merge cu familia in concediu, dar pot ajunge si la intalnirea de afaceri cu aceeasi masina.

Ce pot spune despre design… in registrul Audi nu arata rau, dar e pacat ca mizeaza doar pe aspectul foarte high tech al farurilor. In rest, mai putina identitate. Spatele seamana cu cel de la A1 si Q3, ca idee. Masina masoara 4,93 metri si ofera un volum al portbagajului de 565 litri, ajungandu-se la 1.680 de litri cu bancheta spate rabatata.

In rest, acelasi interior al berlinei si trebuie s-o recunosc
, inca o data, Audi face... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.