La doar o zi dupa ce v-am prezentat primele informatii legate de noul BMW Seria 1, nemtii vin cu specificatiile complete. Plus pretul pentru Romania.

Dupa ce o adevarata galerie foto cu noul BMW Seria 1 a aparut pe internet, BMW a reactionat si a prezentat oficial masina. A doua generatie a Seriei 1, in peste 100 de poze si cu fisele tehnice o descoperiti in acest articol.

BMW ne spune ca noul Seria 1 este mai sportiv si mai economic ca oricand.
Ramane singura compacta premium cu tractiune spate, dar afiseaza niste consumuri cu adevarat extraordinare, posibile datorita unei noi game de motorizari, dar si unei ofensive a tehnologiei EfficientDynamics de reducere a consumului. Adevarul este ca trebuie doar sa te uiti putin pe fisa tehnica pentru a vedea ca, desi performantele dinamice sunt excelente, consumul este la un nivel incredibil de mic.

Masina este mai mare cam la orice capitol, cu exceptia inaltimii, care a ramas aceeasi, deci garanteaza, spun bavarezii, un habitaclu mai spatios. Din ceea ce vad eu din poze, interiorul, care oricum arata mult... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.