Mini a prezentat noul model, un coupe care, pe langa faptul ca arata bine, ar trebui sa fie deliciul celor pasionati de karturi.

Stiti ca-i deja o tehnica pentru constructori sa ofere un mic preview al noilor modele, dar nu in toata splendoarea lor, ci camuflate. Iata-i si pe cei de la Mini, care ne arata noul lor Coupe. O masina, cred eu, mult mai inspirata decat Countryman, mult mai in spiritul Mini.

Dar noul Mini Coupe este si cel mai radical model din gama. Doar doua locuri, design sportiv (imi place!) si o platforma facuta special pentru placerea condusul, fara compromisuri legate de spatiu sau confort. O masina pentru pasionati, atat cei de stil, cat mai ales cei de sport.

Mini spune ca noul Coupe se manevreaza cam ca un kart si eu ii cred. Daca Mini-ul normal este atat de dinamic, va imaginati cum ar trebui... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.