Opel Astra GTC pare sa fie deja cea mai frumoasa compacta in 3 usi de pe piata. Opel promite si o dinamica de exceptie.

In sfarsit, dupa niste poze cu masina de preserie, Opel a prezentat oficial noul Astra GTC. Adica versiunea in 3 usi a noii si frumoasei Astra, al doilea GTC dupa o prima generatie care chiar a facut furori.

Sa mai spun ca, la momentul asta, chiar mi se pare cel mai frumos hatch in 3 usi? Se intelege, pana acum n-as fi zis “nu” unui Megane Coupe, dar acum e clar – Astra GTC este, de departe, campioana stilului in clasa compacta.

Imi place mult linia laterala, observati cele doua nervuri, una jos si una sus, care cuprinde si manerele portierelor si se termina in stopuri. Plus spatele foarte plonjat, spoilerele, ce sa spun.. nu gasesc o linie care sa nu-mi placa. Si, da, in functie de preturi, o sa fie preferata amatorilor de hatch-uri in 5 usi.

Mai mult, Opel vine si cu niste vesti foarte bune. Platforma tehnica este usor modificata fata de cea a versiunii in 5 usi. Principalele plusuri sunt... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.