Mercedes ne arata noul M-Klasse, a treia generatie a SUV-ului care ocupa o parte importanta a vazarilor Mercedes. Noul model este mult mai elegant.

Iata ca Mercedes a ajuns si la a treia generatie M-Klasse. Poate va mai amintiti cum a debutat prima generatie – in filmul Jurrasic Park al lui Spielberg, in 1993. De fapt, in acel film s-au folosit doua masini de preproductie, pentru ca modelul de serie a debutat in 1997. Dupa prima generatie a urmat a doua, din 2005 si pana acum, cand Mercedes ne arata noul M-Klasse.

Ei bine, noul Mercedes M-Klasse s-a desprins de ideea stilistica a primelor doua generatii. Adica, e suficient sa te uiti rapid la niste poze ca sa intelegi ca a doua generatie M-Klasse a fost o versiune mult modernizata (la nivelul designului) a primei generatii.
A treia generatie M-Klasse este altceva. Farurile sunt primul element pe care-l observi instant ca difera mult, e conceput pe alta idee. Farurile noului M- Klasse sunt par mai mici si mai rotunjite.

Dealtfel, intreaga parte frontala a noului Mercedes M-Klasse seamana cu ... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto & video)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.