Primul Mercedes SLK diesel costa peste 40.000 euro, dar consuma cat o masina compacta cu motor turbodiesel de cilindree mica. Vezi ce performante are!

Acum mai multi ani, cu cat era mai scumpa o masina, cu atat era mai gurmanda. Plus ca, daca vorbim de roadstere, nu aveai nici o sansa sa gasesti o motorizare diesel pentru ele, chiar daca diesel-urile sunt ultraeficiente de cativa ani buni.

In prezent, dieselul poate fi pus pe orice fel de masina. Chiar si pe decapotabile, pentru ca, pe langa performante, nu mai suna deloc a “tractor”. Mercedes a ales abia acum, la a treia generatie SLK, sa ofere un motor diesel pentru acest roadster. Propulsorul este cel de 2,1 litri, care produce 204 CP si 500 Nm.
Un lucru e cert, performantele sunt excelente. Mercedes SLK 250 CDI atinge... citeste mai multe despre Mercedes SLK 250 CDI pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.