O masina americana, total indecenta din punct de vedere tehnic, vine sa sfideze europenii. Chevrolet Camaro te face sa visezi cu ochii deschisi...

In anii 2000, musclecar-urile americane ajunsesera o gluma. Nu mai impresionau pe nimeni si, de fapt, le mai spuneai muscle car doar datorita traditiei. Dar apoi, in doar cativa ani, am vazut revenirea. Si ce revenire! Una bazata pe intoarcerea la traditie, in tuturor celor 3 mari constructori americani.

Ford a venit cu un Mustang genial desenat, cu trasaturile originalului intacte, Dodge a lansat impresionantul Challenger, iar Chevrolet a “crescut” un nou Camaro, cel mai modern dintre toti trei.

Despre Chevrolet Camaro vorbim acum, modelul american revenind, dupa o pauza de 10 ani, pe piata europeana. Iar Europa are ce vedea la masina asta. Ce anume? Practic, o cu totul... citeste mai multe despre Chevrolet Camaro si afla preturile masinii pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.