Mercedes ne prezinta culturistul noii generatii M-Klasse. ML 63 AMG are acum un motor mai mic, dar mai puternic. Oare cum sta fata de concurentul BMW X5 M?
La cateva luni dupa debutul noii generatii Mercedes M-Klasse, constructorul german vine si cu “monstrul”. Cea mai puternica versiune, SUV-ul antrenat in atelierele AMG. Noul Mercedes ML 63 AMG are ceva de demonstrat, in special unor vecini nemti.

SUV-ul german afiseaza o putere de peste 500 CP si performante foarte-foarte bune
, dar chiar si cu kitul AMG parca nu reuseste sa se desprinda de restul gamei la nivel vizual, pentru ca masina in sine este mult prea discreta. Masiva si “blanda”, total diferita de agresivul BMW X5, care are si multi ani in spate. Desi a pastrat denumirea ML 63 AMG, acel “63″ nu mai indica cilindreea, ca pana acum, pentru ca Mercedes retrage treptat motoarele cu cilindree americana si le inlocuieste cu... afla de ce este in stare noul Mercedes ML 63 AMG pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.