Un model discret, dar cu traditie tocmai a schimbat generatia. Ceea ce vedeti este noua generatie Mercedes SL, roadsterul de lux al nemtilor.

Mi-a placut intotdeauna Mercedes SL, mereu a aratat bine, zic eu. A avut ceva deosebit de-a lungul generatiilor. Si acum ma uit la aceasta noua generatie si incerc sa ma conving ca farurile nu arata chiar asa rau. Si nu-mi iese. E ceva in mare neregula cu partea frontala, de fapt, cu farurile. Arata rau, in nici un caz dinamic, fluent, cum ar fi fost normal.

In rest, spatele nu e asa rau, desi nu ma impresioneaza nici dupa forma stopurilor. Interiorul arata bine, o combinatie intre modern si o puternica tenta clasica, data de gurile de ventilatie si ceasurile tabloului de bord. Imi place, uitati-va putin la scaune, sunt un fel de fotolii.

Normal, noul Mercedes SL este o declaratie de tehnologie. Este facut aproape integral din... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.