Noul Mercedes SL 63 AMG isi incordeaza muschii la noul BMW M6 Cabrio. Care dintre cele doua modele germane arata mai bine, ramane sa decideti voi.

Mercedes a aratat varful noii game Mercedes SL, model despre care am zis ca nu-mi place prea mult din cauza expresiei cam dubioase a farurilor, expresie care afecteaza si eleganta si sportivitatea pe care eu vreau sa le vad la masina asta.

Desigur, noul Mercedes SL 63 AMG iti mai distrage atentia de la design
, plus ca vine cu un pachet de exterior mai sportiv. Din pacate, farurile sunt la fel.. Mercedes anunta ca s-au folosit mai multe elemente din aluminiu, pentru a reduce greutatea noului Mercedes SL 63 AMG. Ei spun ca, fata de generatia anterioara, au redus masa cu circa 110 kg, dar chiar si asa noul SL 63 AMG inregistreaza 1.845 kg.

Roadsterul german are sub capota un motor V8 de 5,5 litri, biturbo, care produce... citeste mai multe despre noul Mercedes SL 63 AMG pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.