Coreenii au prezentat conceptul Genesis Coupe la Salonul Auto de la Los Angeles, versiunea de serie fiind programata pentru 2009.
Cel mai agresiv Hyundai de pana acum, din punct de vedere al designului, Genesis Coupe ii tintesteste direct pe pasionatii automobilelor sport. Coreenii au anuntat ca masina dispune de tractiune spate si diferential cu alunecare limitata, detalii care anunta clar intentia lor de a intra in segmentul masinilor sport de calibru. Motorul este un V6 de 3,8 litri cu peste 300 CP, cuplat la o transmisie manuala cu 6 trepte. Inginerii Hyundai estimeaza ca timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h va fi de sub 6 secunde. Sistemul de franare se bazeaza pe discuri Brembo de 340 mm pe fata si 330 mm pe puntea spate.

Optimisti, oficialii Hyundai afirma ca Genesis Coupe va oferi o experienta de condus asemanatoare cu ceea ce ofera Infiniti G37, la un pret comparabil cu al lui Mitsubishi Eclipse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.