Citroen a prezentat primele poze cu noul model Berlingo, dar comercializarea va incepe abia la jumatatea anului.

Partener de vacanta: noul Citroen BerlingoNoul model este unul destul de important pentru constructorul francez avand in vedere ca pana acum vechile modele Berlingo au totalizat vanzari de aproximativ 1.760.000 de unitati (de la lansarea din 1996).

Citroen Berlingo nu aduce nici o supriza din punct de vedere al designului, acesta incadrandu-se in linia actuala a construcorului francez cu partea frontala amintind de monovolumul C4 Picasso. Dealtfel partea tehnica este cea a lui C4 Picasso.

Partener de vacanta: noul Citroen BerlingoModelul pentru transport de persoane dispune de portiere culinsante in spate, iar cele trei scaune independente de pe randul doi pot fi scoase cand este nevoie de spatiu suplimentar pentru bagaje. Pentru cei ce vor sa foloseasca masina in special la transport de marfa este disponibila versiunea van care ofera un spatiu de incarcare de 3,3 metri patrati si 850 kg sarcina utila.

Pentru inceput va fi disponibil propulsorul turbodiesel de 1,6 litri HDi care dezvolta 110 CP. Modelul care este acum pe piata va fi pastrat in productie si va fi comercializat pe unele piete sub denumirea Berlingo First, bineinteles la un pret sub cel al noului model.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.