Skoda a prezentat inca doua poze cu a doua generatie a modelului Superb, dupa teaser-ul publicat in luna decembrie.
Noua Skoda Superb: fotografii oficialeCehii au preferat sa arate inca doua poze (fata si spate) inaintea debutului masinii la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Noul model Superb se anunta unul interesant ca design, partea frontala fiind in aceeasi linie cu a modelului actual (grila de aer de dimensiuni mari), dar blocurile optice sunt mai moderne si mai bine integrate in linia estetica a masinii. Partea din spate abordeaza o linie complet noua, stopurile fiind dispuse orizontal, nu vertical cum sunt la modelul actual. Spatele noului pare, de asemenea, mai putin masiv.

Noua Skoda Superb: fotografii oficialeSkoda a prezentat si dimensiunile noului model: 4.838 mm lungime, 1.783 latime si 1.461 inaltime, in vreme ce ampatamentul este de 2.761 mm. Asta inseamna ca lungimea este mai mare cu 33 mm fata de modelul actual, latimea a crescut cu 18 mm, dar inaltimea si ampatamentul au fost reduse.
Cehii spun ca masina va dispune de trei propulsoare pe benzina si trei turbodiesel, cu puteri intre 105 CP si 260 CP. Se va putea opta atat pentru cutie de viteze manuala cat si pentru cutie automata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.