BMW a "pierdut" un set de poze cu noua Serie 7, inainte de lansarea oficiala.

Noul BMW Seria 7 dezvaluit complet, dar neoficial!In ultimul timp s-au inmultit masinile "prezentate" inainte de data stabilita de producator si asta din cauza scurgerilor de informatii. Mai bine zis de poze. E drept ca uneori chiar producatorii "arunca" niste poze, neoficial, pentru a starni interesul in jurul modelului ce urmeaza sa-si faca debutul.

Totusi, nu pare sa fie cazul acum. BMW Group Romania a trimis un e-mail in care a anuntat ca primele informatii despre noul Seria 7 vor fi disponibile pe 5 iulie (incepand cu ora 10) si totusi ieri au aparut primele poze pe internet, poze din setul oficial de presa.

Noul BMW Seria 7 dezvaluit complet, dar neoficial!Designul noului "7" este complet dezvaluit de aceste poze. Multi vor fi probabil usor dezamagiti de stilul adoptat de masina. BMW nu mai risca cu o surpriza la nivelul designului, ca in cazul generatiei (inca) actuale. Stilul este mai elegant si preia elemente de la conceptul CS, dar per ansamblu masina pare destul de "cuminte" din punct de vedere al designului. Spatele se prezinta cu stopuri nu foarte mari, rotunjite, cu LED-uri.

Noul BMW Seria 7 dezvaluit complet, dar neoficial!Nici interiorul nu aduce o surpriza majora din punct de vedere stilistic. Se remarca multitudinea de comenzi de pe plansa de bord si schimbatorul de viteze al cutiei automate cu al sau design mai deosebit, vazut pentru prima data pe noul X5.

Oricum, daca stim deja cum arata masina, nu insemana ca stim mare parte din ce ofera. Asta pentru ca BMW a promis o revolutie la nivelul tehnologiei, motoarelor si tinutei de drum. Seria 7 va fi, au spus cei de la BMW un varf de tehnologie pentru clasa de lux, asa ca ramane sa asteptam prezentarea oficiala pentru a vedea tot ce ofera masina.

Sursa: Carscoop


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.