Constructorul nipon a aratat primele fotografii cu noua generatie Alto.

Japonezii vor prezenta a saptea generatie a modelului Alto la Salonul Auto de la Paris, noul model fiind unul dintre principalele atractii ale standului.

Suzuki a prezentat noul AltoDeocamdata, Suzuki a prezentat doar doua fotografii ale noului Alto, dar japonezii vor reveni cu informatii detaliate peste putin timp. Au si motive sa faca asta. Noul Alto este un model important pentru Suzuki in conditiile in care va fi un model global, de la care se asteapta rezultate bune in Europa dar si pe pietele asiatice.

Masina va debuta cu un nou propulsor, cu cilindreea de un litru, care va respecta normele Euro 5 si ale carui emisii de CO2 se vor situa sub valoarea de 109 grame/km.

Acesta noua generatie este de asemenea importanta si pentru ca va fi baza pe care se vor implementa motorizari neconventionale, cu pile de combustibil si, posibil, hibride.

Ultima generatie Alto a fost lansata acum 4 ani si a fost oferita cu propulsoare de 0,7 litri, cu 3 cilindri si 1,1 litri.

Suzuki a prezentat noul Alto


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.