Chevrolet a pregatit un nou model, destinat si pietei europene.

Parte a unui program de globalizare a unor modele Chevrolet, noul Cruze este un sedan cu 4 usi, gandit sa arate ca un coupe, din punct de vedere stilistic.

Chevrolet ofera un nou model - CruzeDesignul este unul agresiv, fara prea multe rotunjimi, iar cei de la Chevrolet spun ca masina s-a dorit a fi una indrazneata, care sa atraga atentia. Ramane de vazut cum vor privi europenii acest design, intr-un segment in care oferta este extrem de bogata.

La lansare, Chevrolet Cruze va fi disponibil cu doua motoare pe benzina si unul turbodiesel. Cel mai mic motor este unul pe benzina de 1,6 litri, care dezvolta 122 CP, urmat de un propulsor de 1,8 litri si 140 CP. Capitolul diesel va fi acoperit, la lansare, de un turbodiesel de 2 litri care dezvolta 150 CP si 320 Nm.

La nivelul transmisiilor se va putea opta fie pentru o cutie manuala, cu 5 trepte, fie pentru o noua cutie automata, cu 6 trepte.

Chevrolet Cruze va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris, din aceasta toamna, vanzarile pe piata europeana urmand sa debuteze in luna martie a anului viitor.

Chevrolet ofera un nou model - Cruze

Chevrolet ofera un nou model - Cruze


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.