Polonezul este increzator ca va primi aprobarea medicilor pentru cursa de duminica de la Magny-Cours.

Pilotul BMW Sauber va fi supus joi unui control medical care va stabili daca polonezul poate sau nu concura in Marele Premiu al Frantei, dupa teribilul accident suferit in Canada. Kubica crede ca va primi aprobarea medicilor de aceasta data: "Abia astept sa revin in masina. N-am primit avizul medicilor pentru cursa de la Indianapolis, dar sper ca verificarea medicala de la Magny-Cours sa fie doar o formalitate. Motivul pentru care am lipsit la cursa din Statele Unite n-a avut nimic de-a face cu starea mea. Problema a fost ca riscul de a avea un nou accident intr-o perioada atat de scurta nu putea fi asumat. Tot din cauza asta nu am avut voie nici sa particip la teste. Am folosit timpul liber ca sa ma pregatesc pentru cursa."

Kubica - sanse mari sa concureze in Franta

Despre circuitul din Franta, Kubica a declarat: "Magny-Cours nu este printre circuitele mele favorite, dar, in acelasi timp, nu am o problema cu el. Circuitul e mai interesant la bordul unei masini de Formula 1 decat in masinile mai mici din alte campionate in care am alergat aici. Pista iti arata potentialul unei masini de Formula 1 in special in sicane."
In cazul in care Kubica nu va primi avizul medicilor pentru cursa din Franta, in locul lui va concura Sebastian Vettel, pilotul de teste care a participat si la cursa de la Indianapolis unde a obtinut un punct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.