Descarca gratuit primul joc auto propus de Volvo si incearca-ti abilitatile de pilot la volanul unora dintre cele mai cunoscute modele de curse ale suedezilor.
Volvo - The GameVolvo a prezentat ieri primul sau joc auto pentru PC, ce poate fi descarcat gratuit de pe site-ul oficial al constructorului. Numit "Volvo - The Game", jocul se bazeaza pe modele si circuite din STCC (Swedish Touring Car Championship) si incearca sa ofere o experienta cat mai realista in ceea ce priveste pilotajul. Jocul a fost dezvoltat de Volvo impreuna cu SimBin, dupa ce ideea le-a venit suedezilor in toamna anul trecut, Volvo gandind aceasta miscare si ca un mijloc de promovare a conceptului S60.
Volvo - The GameVolvo - The Game ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege intre 6 modele: Volvo S60 Concept, Volvo C30 model care alearga in prezent in STCC, vechea generatie Volvo S60 prezenta in STCC, modelul Volvo S40 care s-a impus in BTCC (British Touring Car Championship), Volvo 850- model mai vechi care a concurat in BTCC si un model clasic, Volvo 240 Turbo de grupa A.
Jocul ofera doua circuite, realizate cu mare fidelitate dupa cele reale: circuitul Eco Drive Arena din Goteborg si - pentru prima data intr-un joc - circuitul Chayka situat langa Kiev, in Ucraina.
Volvo - The GameCei de la Volvo spun ca autenticitatea a fost unul din punctele principale in realizarea jocului. De exemplu, sunetul motorului modelului S40 este cel real, fiind inregistrarea masinii de competitii special realizata pentru Volvo - The Game.
In spiritul competitiei din STCC, Volvo - The Game poate fi jucat in retea, de pana la 12 persoane simultan, cu tastatura sau sistem volan si pedale conectate la computer. Puteti decarca gratuit jocul aici!
Cerinte minime ale sistemului:
Sistem de operare: Microsoft Windows Home/Pro, Windows Vista
Procesor: 2,4 GHz Intel Pentium 4 sau compatibil
Memorie: 1 GB RAM
HDD: 1 GB (spatiu liber)
Placa de sunet: compatibila DirectX 9
Video: 128 MB, compatibil DirectX 9


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.