Autocar a organizat o urmarire de exceptie. Cu doua masini apartinand unor culturi diferite.

Lamborghini Murcielago LP 670-4 SVApropiate ca putere, Corvette ZR-1 si cel mai puternic si rapid Lamborghini - Murcielago LP 670-4 SV au fost testate de Autocar. Cum toti europenii stiu si toti americanii recunosc ca italienii sunt mult mai buni la capitolul supersportive, se da credit modelului Murcielago, cu ZR-1 pe post de urmaritor. Scopul? A se vedea daca ZR-1 reuseste sa se tina dupa cel mai puternic Lamborghini din istorie.


Corvette ZR-1Ciudat sau nu, ZR-1 nu are nici o problema sa urmareasca bolidul italian. Poate si pentru ca este cel mai performant Corvette de strada, in acest "titlu" incluzand si setarea suspensiei, care i-a permis dealtfel sa inregistreze cel mai bun timp pe circuitul Nurburgring. Corvette ZR1produce 638 CP dintr-un V8 de 6,2 litri, cu turbocompresor, iar acceleratia 0-96 km/h se face in 3,4 secunde. Masina atinge 160 km/h in doar 7 secunde, iar viteza maxima este de 330 km/h.

Lamborghini Murcielago LP 670-4 SVDe cealalta parte, cel mai puternic Murcielago produce 670 CP dintr-un V12 aspirat, de 6,5 litri, cuplul maxim fiind de 660 Nm. Bolidul italian accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,2 secunde, iar viteza maxima este de 342 km/h.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.