Auto 22 Iulie 2010 00:05
Sa-ti speli masina nu este chiar ieftin. Mai ales cand aceasta costa cateva sute de mii de euro si tu ai niste pretentii speciale.

Exista in Marea Britanie si nu duce lipsa de clienti. A fost ideea lui Gurcharn Sahota (30 de ani) si a prins excelent, in ciuda pretului piperat si a crizei. Evident, clientii sunt numai oameni cu foarte multi bani, iar masinile acestora sunt pe masura. Doar bolizi de sute de mii de euro.

In cazul in care va intrebati de ce este atat de scump, trebuie sa stiti ca ceea ce face britanicul nu este o simpla spalare, ci un tratament de detailing dus la extrem. Inchipuiti-va ca omul are un microscop cu care verifica zgarieturile de pe vopsea si apoi verifica grosimea vopselei in acea zona, pentru a vedea daca poate inlatura zgarietura fara sa se observe nimic, in nici un fel de lumina. Sahota afirma ca nu este nici o diferenta intre masinile noi din showroom-uri si cele cosmetizate de el, din punct de vedere estetic.

Britanicul foloseste numai solutii foarte scumpe (de exemplu, ceara costa circa 9.700 euro tubul) si petrece zile intregi la curatarea si reconditionarea fiecarei masini, in functie de ce trebuie facut. Spune ca cel mai mult a lucrat la o masina 250 de ore...citeste articolul integral pe Motorstory.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.