Auto 23 Iulie 2010 00:05
JD Power si Whar Car? au publicat rezultatele studiului pentru anul 2010 privind satisfactia clientilor fata de modelele incluse in studiu.

JD Power si Whar Car? au publicat rezultatele studiului pentru anul 2010 privind satisfactia clientilor fata de modelele incluse in studiu. Sa ne intelegem. Nu este vorba de fiabilitate pur si simplu. Este adevarat ca fiabilitatea conteaza mult, (24%) dar se ia in considerare si parerea clientilor fata de multe aspecte ale masinii, vis-a-vis de ceea ce asteptau ei.

Sunt multe surprize, mai ales in ceea ce priveste clasamentul general.

Lexus ocupa, cum era de asteptat, primul loc la general, prin modelul RX. Pe locurile 2 si 3 s-au clasat Jaguar XF si Lexus IS, cu acelasi procentaj.

Surpriza vine insa de la Kia, care s-a clasat pe locul 4! Adica a batut modele de traditie, premium sau nu, cum ar fi VW Golf, BMW Seria 1 si Skoda Octavia. Ce inseamna asta? Ca proprietarii o considera o achizitie buna, sunt multumiti de masina si de costurile de intretinere. Mai multumiti decat proprietarii de Golf, Octavia si alte masini germane sau cu tehnologie germana. Citeste articolul integral pe Motorstory.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.