Fiul unui afacerist din Arabia Saudita se lauda deja, la 21 de ani, cu o colectie de 30 de maisni supersport si de lux. Ghiciti de unde a avut bani pentru ele?

La 21 de ani eram foarte incantat cand prindeam masina lui tata pentru o tura, nu conta unde. O Skoda 120L, cu motor de Dacie, cat se poate de comunista si invechita. Era mai mare decat mine cu un an si se vedea asta. Tot in perioada aia, ma duceam iarna cu ea in spatele unor blocuri de langa gara, in orasul natal, si ma invarteam cu ea in derapaje prea putin controlate. Tractiune spate, cu motorul in spatele puntii, va dati seama cam cat control puteam sa am.

Si tot atunci ma intreceam pe un drum judetean cu un fost coleg de liceu, a carui Dacie 1300 parea ceva mai performanta. Dar l-am intrecut, am ajuns atunci pe la 120 km/h (mai mult nu putea Skoda), iar apoi, cand tata a desfacut motorul pentru “revizie” a gasit niste segmenti sparti. N-a stiut de ce, nici eu nu i-am spus vreodata.

Desigur, tata nu este vreun afacerist saudit, v-ati dat seama deja :) In schimb, tatal lui Dhiaa Al-Essa, un arab foarte bogat, n-a auzit de Skoda, iar fiul n-a auzit... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.