E nevoie de multa putere pentru ca o masina sa fie sportiva? Trebuie neaparat multi bani pentru a avea acces la o masina pe care sa-ti placa s-o conduci?

Pentru cei tineri, in special, modelele sport sunt foarte tentante, mai ales daca sunt pasionati de masini. Pana la urma, toti avem momente, mai mult sau mai putin frecvente, cand ne place sa pilotam. Ma rog, fara legatura cu pilotii adevarati, din diferite campionate pe care le vedem la televizor, dar este extrem de placut sa te bucuri de ceea ce iti ofera masina si sa incerci sa maximizezi performantele. In limitele fiecaruia.

Dar ce inseamna o masina sportiva?
Lasam deoparte modele premium, cu motoare puternice sau hatchback-urile dopate. Sunt relativ scumpe si sunt mai putini cei care ajung la ele. Sa vorbim de masini normale, de modele cu motoarele normale. De fapt, sa stabilim mai intai un lucru. Este neaparata nevoie de un motor puternic (sa zicem.. peste 150 CP) pentru a spune despre o masina ca este sportiva?

Nu.

Sigur, un motor puternic este de preferat, dar nu este obligatoriu. Sportivitatea reactiilor unei masini nu este conditionata decisiv de motor. Cum afli asta? Conducand diverse masini, nu sunt multe modele sport fara un motor puternic. Sa va spun din experienta proprie.

Una dintre marcile care fac masini sport de felul asta... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.