Soferul de 100 de ani nu a sustinut niciodata un test pentru obtinerea permisului de conducere. In 1925 nu se cerea asa ceva!

Este vorba de un batranel din Marea Britanie, care tocmai a implinit 100 de ani. Ocazie cu care a fost felicitat de Regina si a primit aprobarea pentru a mai conduce timp de 3 ani.

Omul se numeste George Geeson si spune ca a facut cam un milion de mile la viata lui (1,6 milioane de km). Conduce de la varsta de 15 ani (a debutat pe un Ford Model T) si nu a sustinut nici un test pentru permisul de conducere. Asta pentru ca la acea vreme nu cerea nimeni permis pentru a conduce o masina. Te urcai la volan si asta era! Nici mai tarziu, cand s-a introdus examenul pentru permis, cei care conduceau deja nu au fost nevoiti sa-l sustina.

Nu va ganditi ca a primit prelungirea dreptului de a conduce ca o favoare pentru rotunda varsta implinita! A facut un test.. citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.