Unele recorduri par greu de imaginat, mai ales atunci cand, timp de 4 ani, ajungi la o medie de peste 1.000 km/zi.

Faptul ca exista masini care au parcurs milioane de km, fara reparatii majore, nu este de neconceput. E adevarat, in general sunt masini vechi, nu pentru ca cele noi n-ar fi in stare de asa ceva, dar pur si simplu in ziua de azi masinile nu mai au o durata de viata atata de lunga. Nu e rentabil sa le rulezi atat de mult, plus ca sunt depasite tehnic si moral in cativa ani.

Asa ca, in general, exista masini care au parcurs distante record, dar dupa zeci de ani de utilizare. Este cazul Volvo-ului P 1800 care a ajuns la 4,5 milioane de km dupa cam 40 de ani. Si un taxi, Mercedes 200D (Cobra), pe care l-am vazut la muzeul Mercedes si care avea cam 4 milioane de km (fusese multi ani taxi in Grecia).

Acum ajungem la recorduri mai putin credibile.
Ultimul peste care am dat este al unui american, care sustine ca parcurs un milion de mile (1,6 milioane de km) in doar 4 ani, cu un.... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.