Se anunta exploziv. Cel mai mic model M de la BMW, aproximativ 350 CP si tractiune spate. Plus un pret mai accesibil decat al lui BMW M3.

Abia am scris despre noul Audi RS3 si iata ca vin si cu un post despre concurentul de la BMW – noul Seria 1 M Coupe. Masina n-a fost prezentata oficial, dar bavarezii au selectat 12 admiratori ai modelului (care, dupa teste, au devenit adevarati fani) si le-au dat pe mana cel mai mic M din actuala gama.

Urmariti clipul si observati-le fetele. Oamenii sunt in extaz si ii inteleg. Si eu as fi. M-am inscris pe site pentru drive-testul asta, dar n-a fost ziua mea norocoasa cand au facut selectia.

Asta este, vor mai fi ocazii, poate chiar in primavara viitore, cand ar trebui sa ajunga si in Romania. Noul Seria 1 M Coupe va debuta oficial peste cateva saptamani. Abia atunci o sa-l vedem in toata splendoarea, pana acum avand doar poze cu masina camuflata. Si tot atunci o sa aflam (in sfarsit!) caracteristicile tehnice.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi stiri despre masini? Apasa Like/Imi place pe pagina de facebook Motorstory!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.