Auto 4 Ianuarie 2011 17:30
Iata care sunt cele mai scumpe 10 masini din lume, conform jurnalistilor de la Forbes.

Celebra publicatie Forbes a venit cu un nou top al celor mai scumpe 10 masini din lume. E bine, pentru a ane face o idee despre cum isi cheltuie bogatii lumii o parte din averi, dar topul asta are si niste probleme. O sa le vedeti pe parcurs, eu chiar n-am inteles logica unor alegeri din topul Forbes.

Nu veti fi foarte surprinsi de modelele pe care le veti gasi aici (cu cateva exceptii), iar o centralizare de genul asta are meritul de a ne face o idee despre cat costa exclusivismul suprem in materie de masini, cam la ce nivel de pret a ajuns aceasta pasiune costisitoare si niciodata pe deplin satisfacuta.

Gata, nu va mai plictisesc, iata topul:

10. Rolls-Royce Drophead Coupe – 447.000 dolari. Este versiunea cabrio a lui Phantom, ba chiar putin mai mult decat atat si ajunge sa coste cam jumatate de miliuon de dolari. Asta in conditiile in care este cumparata asa cum este (incredibil de luxoasa, foarte-foarte bine echipata). Dar multora dintre clienti nu le convine standard-ul si comanda tot felul de finisari si echipamente care sa le faca masina unica, asa ca pretul poate ajunge in cutotul alte zone. Sub capota este un V12 care produce 450 CP, dar asta e mai putin important vis-a-vis de cum arata Drophead Coupe. citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.