Iata cum se antreneaza pilotii masinilor blindate BMW pentru a scapa de un eventual atac!

BMW are o lunga traditie in organizarea de cursuri de pilotaj pentru… oricine are bani sa plateasca. Dar nu despre asta e vorba acum, ci despre o anumita sectiune a acestor cursuri, cea in cadrul careia soferii sunt instruiti sa poata iesi dintr-o ambuscada, care implica, de multe ori, arme si explozibili. Am spus cat costa o asemenea pregatire, in articolul despre cursurile de pilotaj ale mai multor constructori.

Evident, cursurile sunt dedicate soferilor unor personalitati, VIP-uri, oameni de afaceri, oameni politici etc. care stiu ca ar putea fi atacati din diferite motive, care tin fie de profesie, fie de banii pe care-i au in conturi.

Soferii acestor oameni sunt, de fapt, mai mult decat soferi. Urmeaza o pregatire speciala pentru a reusi sa iasa cu masina dintr-un atac de.. vezi VIDEO si citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.