Afla cat de fiabila este masina ta conform rezultatelor publicate de ADAC, celebrul club auto german.

Momentul adevarului, rezultatele statisticilor ADAC pe anul 2010, care arata de fapt care au fost cele mai fiabile masini de anul trecut. Ne intereseaza pe toti, fie ca vrem sa cumparam o masina second hand, fie ca vrem una noua. E un studiu facut de nemti, unul cu traditie, asa ca putem lua aceste rezultate drept bune, fara nici un fel de indoiala.

Asa cum stiti, ADAC este Clubul Auto German, cel mai mare club de acest fel din lume (este la ani lumina de ACR-ul nostru, daca va gandeati la vreo comparatie) cu 17 milioane de membri si 27 de milioane de masini (ale membrilor). ADAC are un serviciu de interventie tehnica foarte bine pus la punct, urias ca amploare, iar prin monitorizarea acestor interventii se ajunge la un top al celor mai fiabile masini dintr-un an. Simplu, se contorizeaza cate si ce fel de probleme a avut un anumit model pe parcursul unui an.

Tineti cont de faptul ca la evaluarea topului de fiabilitate se au in vedere doar defectiunile tehnice care... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ grafice)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.