JD Power a prezentat studiul care arata ce marci si modele reusesc sa satisfaca cel mai mult pretentiile clientilor germani.
Am vazut care sunt masinile pe care francezii le apreciaza cel mai mult, ca proprietari, acum sa vedem ce spun nemtii despre masinile lor. Iar acest top JD Power pentru piata germana este si cel mai relevant, pentru ca nemtii sunt cam cei mai pretentiosi clienti din Europa, la capitolul masini.

Criteriile de evaluare le gasiti in articolul despre piata franceza, nu mai repet acum. Ideea este ca, per ansamblu, indicele de satisfactie al clientilor germani fata de masinile pe care le conduc a scazut, pe fondul scaderii factorului “calitate si fiabilitate” cu 9 procente.
Poate va surprinde, dar marca de pe primul loc in topul celor de care nemtii sunt foarte multumiti nu este... citeste mai multe pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.