Un oficial Nissan a dezvaluit ce pret trebuie sa plateasca un utilizator al modelului electric Leaf daca este necesara inlocuirea bateriilor.

Stim care sunt performantele unei masini electrice, stim cam ce autonomie are, stim si cat costa, dar nu stim mai nimic despre costurile de intretinere. Normal, motivatia suprema cand te gandesti la o masina electrica este sa faci economie prin faptul ca nu mai platesti combustibilul. Partea cu ecologia e secundara.

Un “plin” de curent, care iti permite sa mergi maxim 160 km, costa incomparabil mai putin decat un plin de benzina. Dar cat costa restul? Intretinerea masinii difera fata de cea a uneia cu motor clasic, dar trebuie facuta. Deocamdata lucrurile nu sunt clare in directia asta, pentru ca nu exista masini electrice rulate suficient de mult pentru a vedea cum rezista in timp.

Multi specialisti spun insa ca intretinerea unei masini electrice ar trebui sa coste mai putin, pentru ca motorul are... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.