BMW ne prezinta tehnologia care permite unei masini sa ruleze fara interventia soferului pe autostrada. Nici macar depasirile nu sunt o problema.

Intre atatea sisteme performante de asistare, nu e greu de inteles ca ne indreptam catre momentul in care vom putea lasa volanul si masina ne va conduce, fara greseli, la destinatie. Complet automat. Sunt mai multi constructori care lucreaza la asa ceva de ani buni, dar nimeni nu risca sa avanseze un termen pentru productia de serie.

Sa vedem acum la ce nivel a ajuns BMW, care ne explica ce poate si ce nu poate face sistemul lor actual, aflat intr-o faza avansata de testare. Este uimitor si da, testele se fac in plin trafic, nu pe piste speciale, in mediu controlat, asa cum vedeti si in galeria foto.
Ceea ce testeaza acum BMW este un sistem ce poate prelua controlul atunci cand... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.