Britanicii de la Aston nu puteau sa nu vina cu ceva nou la cel mai mare salon auto european. Asa ca si-au prezentat noul lider al gamei.

Pozele cu Aston Martin DBS au fost prezentate cu ceva timp in urma, dar una este sa vezi masina in poze si alta e sa-ti dai seama de proportiile ei in realitate. Ei bine, la prima vedere ai senzatia ca DBS, inlocuitorul lui Vanquish, seamana cam prea mult cu fratii sai mai mici din gama Aston. Dar nu e chiar asa. Masina are identitate si, personal, am ramas inca o data surprins de felul in care designerii Aston stiu sa creioneze personalitati distincte utilizand linii stilistice pe care orice fan al marcii le cunoaste deja.

Standul Aston este unul destul de discret, iar oficialii prezenti printre masini au avut mare grija ca masinile sa nu fie zgariate de diversele accesorii ale jurnalistilor, in zilele destinate presei. Asa ca a fost mai greu cu pozele de interior. Ca in standul oricarei marci exclusiviste, libertatea de miscare a fost putin ingradita, dar asta nu m-a impiedicat sa admir eleganta acestor masini care nu se vor demoda niciodata.

Galerie foto

Dan Damian


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.