Editia 2007 a Salonului International Auto Bucuresti a debutat joi, 4 noiembrie, aceasta fiind ziua rezervata presei.

Incepand de astazi SIAB-ul se deschide pentru publicul larg, intr-o noua locatie, Metro Otopeni, programul fiind intre orele 10 si 20. Cum e noua locatie? Relativ ok, cea mai mare problema fiind transportul pana acolo. In fiecare dimineata, cel putin pana la Baneasa va trebui sa aveti nervii tari pentru ca traficul este infernal. Joi dimineata, in ziua presei, s-a circulat bine dupa Baneasa pana in Otopeni, dar in week-end va fi probabil mai aglomerat.

SIAB 2007: A inceput spectacolul!
In salon lucrurile stau destul de bine, chiar daca nu veti fi surprinsi de vreo alta premiera mondiala cu exceptia lui Logan Pick-up, care arata chiar bine pentru rolul pe care il are.
Sunt multe masini, premiere nationale de interes, cum ar fi Mazda6, Renault Laguna, Mitsubishi Lancer, Hyundai i30 sau Audi A4, dar si suficiente masini exotice care merita studiate in detaliu: Lamborghini, Bentley, Porsche, Corvette etc.

SIAB 2007: A inceput spectacolul!
Fanii bolizilor pe doua roti, sau mai corect spus ai cruising-ului, vor avea ce vedea in standul Harley-Davidson, marca americana fiind de curand reprezentata oficial pe piata din Romania.

Biletul costa 15 RON si garanteaza accesul in salon, dar si posibilitatea obtinerii unui premiu care costa intr-o masina, in urma unei tombole.

Va astept cu pareri despre locatie, organizare si evident despre noutatile prezente.

Dan Damian


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.